Bij Lingese Uitvaartzorg staan wij voor u klaar tijdens deze moeilijke periode.

Bij Lingese Uitvaartzorg staan wij voor u klaar tijdens deze moeilijke periode. Wij zijn een uitvaartverzorger gevestigd in de regio Lingewaard en wij verzorgen uitvaarten op maat. Wij begrijpen dat een uitvaart een belangrijk moment is om afscheid te nemen van uw dierbare en wij willen graag dat dit op een persoonlijke en waardige manier gebeurt.

Wij bieden een luisterend oor en persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject, vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Wij willen graag weten wie uw dierbare was, wat belangrijk was in zijn of haar leven en hoe u graag afscheid wilt nemen. Op basis van deze informatie stellen wij een persoonlijk en passend afscheid samen. Hierbij houden wij rekening met uw wensen, maar ook met uw budget. Zo zorgen wij ervoor dat u geen onnodige kosten maakt en dat u toch een waardig afscheid kunt organiseren.

Bij Lingese Uitvaartzorg vinden wij het belangrijk om op een duurzame manier te werken. Wij hebben respect voor de natuur en willen deze zo min mogelijk belasten. Zo bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een groene uitvaart, waarbij wij gebruik maken van duurzame materialen en een milieuvriendelijke manier van begraven of cremeren.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de invulling van de uitvaart, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld een kerkelijke uitvaart, een crematie of een begrafenis. Ook bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart op een andere locatie dan een uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld in de natuur of op een bijzondere locatie die voor u belangrijk is. Wij hebben goede contacten met diverse locaties in de regio en kunnen u hierin adviseren en ondersteunen.

Bij Lingese Uitvaartzorg vinden wij het belangrijk dat u zich gehoord en gesteund voelt tijdens deze moeilijke periode. Wij zijn er voor u en willen graag samen met u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare.