De automatische palletkantelaar van PMBK Engineering

De automatische palletkantelaar van PMBK Engineering maakt uw bedrijf efficiënter.

Bespaar op arbeidskosten - Handmatige arbeid kan duur en moeilijk te managen zijn. Een automatische kantelmachine neemt deze problemen weg door een handmatige taak te automatiseren en het aantal werknemers dat nodig is om het te voltooien te verminderen.

Verhoog de efficiëntie - automatisering maakt bedrijven efficiënter door processen te vereenvoudigen en knelpunten in de workflow te verminderen

Tijd besparen - dankzij automatisering kunnen bedrijven taken in minder tijd voltooien dan wanneer ze handmatig worden uitgevoerd

Bij gebruik van de automatische pallet kantelaar moet te allen tijde een hand bediende aanwezig zijn, omdat voor een goede werking menselijke interactie met de machine nodig is.

De specificaties van onze standaard pallet kantelaar

Wij hebben een standaard assortiment beschikbaar voor de pallet kantelaren. Een pallet kantelaar heeft een maximale pallet gewicht van 2000 KG. Daarbij is de maximale pallet afmeting 1200×1000 millimeter. De totale cyclustijd van de kantelaar bedraagt ongeveer 1 minuut. Daarbij is de voltage van de pallet kantelaar 400 Volt (in AC). De pellet kantelaar zelf heeft een gewicht van 2500 KG. In millimeters zijn de totale afmetingen van de kantelaar ten slotte 4400x2236x2156 (L*B*H).

Automatisch pallets kantelen met de pallet kantelaar van PMBK Engineering

Door een automatische pallet kantelaar aan te schaffen, zorgt u ervoor dat de bedrijfsvoering automatischer zal gaan verlopen. U bespaart heel wat personeelskosten, en het industriële proces zal spoediger verlopen. De pallet kantelaar is voor verschillende branches ontwikkeld. Zo is onze kantelaar toe te passen voor hele zware pallets, pallet kisten, en gewone pallets. Wanneer u een vraag heeft over welke pallet kantelaar u nodig heeft, of u er een op maat wilt, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u graag contact opnemen? Bezoek dan voor al onze website.