Particuliere ouderenverzorging van Bos & Meerzicht

Bos en Meerzicht is een particuliere ouderenverzorging in Oudemirdum. Het is een kleinschalig verzorgingshuis met een warm en huiselijk karakter. Bos en Meerzicht biedt zorg, welzijn en ondersteuning aan ouderen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te wonen. Er wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke, maatwerk benadering waardoor iedereen, ongeacht leeftijd of aandoening, de zorg krijgt en de ondersteuning die hij of zij nodig heeft.

De ouderenverzorging van Bos en Meerzicht biedt een grote variëteit aan zorg, waaronder verpleging, huishoudelijke hulp, begeleiding, verzorging en begeleiding. Er wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk zorgplan voor iedere bewoner, waarmee rekening wordt gehouden met de individuele behoeften. De bewoners worden betrokken bij het maken van hun eigen zorgplan en het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak, waarbij iedereen de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

Bos en Meerzicht biedt ook een aantal extra diensten, zoals het aanbieden van activiteiten en vervoer. Er zijn ook speciale voorzieningen voor mensen met een beperking, zoals een lift en speciale faciliteiten voor mensen met een zintuiglijke beperking. Er is ook een bibliotheek met boeken, tijdschriften en spelletjes om de bewoners te vermaken.

Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder wandelingen, spelletjes, kaartspelletjes, films en muziek. De activiteiten zijn erop gericht de bewoners te helpen hun zelfredzaamheid te behouden en hen te stimuleren om zo actief mogelijk te blijven. Er wordt ook veel aandacht besteed aan persoonlijke verzorging, zoals kappersdiensten en schoonheidsbehandelingen.

Kortom, Bos en Meerzicht biedt een hoge kwaliteit aan zorg, welzijn en ondersteuning aan ouderen in Oudemirdum. Het is een warme en huiselijke omgeving waar bewoners kunnen genieten van een persoonlijke aanpak en veel extra diensten.

We hebben 37 appartementen waar ouderen kunnen wonen, alleen maar ook als echtpaar. Ook is er een buiten appartement beschikbaar voor 1 persoon op de begane grond. U kunt komen met een eenvoudige zorgvraag maar ook als de zorg complexer is en uw een WLz indicatie heeft. U kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen om te voelen of Bos en Meer voor u een thuis mag zijn.